Tatil Kampanyaları

TatilBudur’dan toplamda 7.500 TL’ye varan Worldpuan! Tüm Yaz Otellerinde Peşin Fiyatına 9 Taksit ve Seçili Otellerde Sepette Ek %5 İndirim !
TatilBudur’dan toplamda 7.500 TL’ye varan Worldpuan! Tüm Yaz Otellerinde Peşin Fiyatına 9 Taksit ve Seçili Otellerde Sepette Ek %5 İndirim !

7.500 TL World Puan Kampanyası;

Kampanya kapsamında 3-30 Nisan 2024 tarihleri arasında TatilBudur.com, TatilBudur mobil uygulaması, TatilBudur çağrı merkezi ve acentelerinde tek seferde yapılacak yurt içi ve Kuzey Kıbrıs otel rezervasyonlarında geçerli; 35.000 TL-49.999 TL arası harcamaya 2.500 TL, 50.000 TL - 99.999 TL arası harcamaya 5.000 TL, 100.000 TL ve üzeri harcamaya 7.500 TL Worldpuan kazanılmaktadır.

World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmelidir. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın "Hemen Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir.

Puan kampanyası yalnızca bireysel kredi kartı ve debit kart ile yapılan alışverişler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez puan kazanabilir.

Kampanya yurt içi ve Kuzey Kıbrıs otellerinde geçerli olup yurt dışı otelleri, yurt dışı ve yurt içi turları, uçak biletleri, gemi turları ve transfer, vize gibi hizmetler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya yeni yapılacak olan rezervasyonlar için geçerlidir, eski rezervasyonları kapsamaz. Her bir rezervasyon için puan sadece bir kez kazanılabilir. Yapılacak olan rezervasyonda ödemelerin farklı kartlarla tamamlanması durumunda ilk ödeme yapan karta puan yüklemesi yapılacaktır.

Diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar ile Vakıfbank ve Albaraka Worldcard’lar dahildir. Yapı Kredi ticari kredi kartları, World Eko kartlar, ön ödemeli kartlar, Anadolubank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamında sanal kartlar ve ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır.

Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacaktır.

Kazanılan Worldpuan'lar e-ticaret alışverişlerinde kullanılamayacaktır. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmelidir. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir. Yapı Kredi Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için TATILBUDUR yazıp bir boşluk bırakıp, kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir. SMS ile kampanya katılımı olan kart hamilleri World Mobil üzerinden kampanyaya katılım sağlayamayacaktır.

Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için TATILBUDUR yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00) müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermeleri gerekmektedir.

Vakıfbank World kart sahipleri kampanya katılımı için ''TATILBUDUR'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesini 5724’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirler.

SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir. Kampanya koşulları kart çeşitleri bazında değişiklik gösterebilir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 07.05.2024 tarihine kadar kartlara yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 06.06.2024 olup, kullanılmayan puanlar 07.06.2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Yapı Kredi World Üye İşyerindeki, Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve TATİLBUDUR SEYAHAT ACENTELİĞİ VE TURİZM A.Ş. tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

1 - 30 Nisan 2024 tarihleri arası Yapı Kredi World Card sahiplerine 3 - 6 - 9 ve 12 taksit fırsatı

Adios kartlar taksitli işlem yapabilir.

Tüm Yaz Otellerde Peşin Fiyatına 9 Taksit Fırsatı !

%5 indirim sadece Yapı Kredi World Card ile seçili otellerde kullanılabilir.

%5 indirimden faydalanabilmek için rezervasyon bakiyesinin tamamının Yapı Kredi World Card ile ödenmesi gerekmektedir.

Peşin Fiyatına 9 Taksit Kampanyası;

TatilBudur’dan yapacağınız yurt içi otel rezervasyonlarınıza 12 taksit uygulanacaktır.

Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları, Albaraka ve Anadolubank Worldcard'lar dahildir.

Kampanyaya Vakıfbank Worldcard'lar dahil değildir.

Kampanya sadece World Üye İşyerleri’nde Yapı Kredi Bankası POS’larında geçerlidir.

Kampanya koşulları kart çeşitleri bazında değişiklik gösterebilir.

Kampanyaya dahil işlemler için Yapı Kredi sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.

Yapı Kredi ve TatilBudur kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Kampanya kapsamındaki işlemler mutlaka World Üye İşyerleri’ndeki Yapı Kredi Bankası POS Sistemi üzerinden geçmelidir.

Kampanya seçili ürünlerde geçerlidir. Ürün gruplarına göre ödeme koşulları değişiklik göstermektedir.

Kampanya süresi ve kurgusunda meydana gelen değişiklik hakkı Tatilbudur Seyahat Acenteliği ve Tur. A.Ş.’ye aittir.

Ön ödeme oranları, indirim detayları, kesintisiz iptal hakkı ve diğer tüm erken rezervasyon kampanya detayları için www.tatilbudur.com web sitesindeki kampanya koşulları sayfasına bakılmalıdır.

Seçili Otellerde Peşin Fiyatına 3 ve 6 Taksit Fırsatı !
Seçili Otellerde Peşin Fiyatına 3 ve 6 Taksit Fırsatı !

Taksit Kampanyaları Hakkında ;

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli)

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari kredi kartları, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler.

Ek Koşullar: Yasal düzenleme kapsamında azami vade yurtiçi harcamalarda 18 taksit olabilir. Yurtdışına ilişkin harcamalarda ise taksitlendirme yapılamamaktadır.

Kampanya dönemi içinde piyasa koşulları ve yasal düzenlemeler doğrultusunda kampanya avantajlarında değişiklik yapılabilecektir.

İş Bankası ve TatilBudur kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Bankkart ile Tüm Yaz Otellerinde Peşin Fiyatına 6 Taksit
Bankkart ile Tüm Yaz Otellerinde Peşin Fiyatına 6 Taksit

TatilBudur kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

İlgili yasal düzenlemeler gereğiyle havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt dışına ilişkin harcamalarda taksit yapılamamaktadır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ilişkin harcamalarda en fazla 3 taksit yapılabilmektedir. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Axess ile 3 - 6  ve 9 Taksit Fırsatı !
Axess ile 3 - 6 ve 9 Taksit Fırsatı !

Akbank T.A.Ş. ve Tatilbudur A.Ş kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Paraf ile 3 - 6 - 9 ve 12 Taksit Fırsatı !
Paraf ile 3 - 6 - 9 ve 12 Taksit Fırsatı !

İlgili yasal düzenlemeler gereğiyle havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt dışına ilişkin harcamalarda taksit yapılamamaktadır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ilişkin harcamalarda en fazla 3 taksit yapılabilmektedir.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

3 - 6 - 9 - 12 Taksit Fırsatı
3 - 6 - 9 - 12 Taksit Fırsatı

Maksimum taksit sayısı 12 olup;

Kampanyaya Bonus, Money Visa , Bonus Business Card, Denizbank,TEB, ING, Burgan Bank Bonus, Şekerbank Bonus Cardlar ,Türkiye Finans Katılım Bankası (TFKB) Happy Card ve Ticari Kartlar dahildir.

Bonus Flexi ve Bonus Genç kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya sadece taksitli işlemlerde geçerlidir. Tek ödeme ve ekspres limit işlemlerinde geçerli değildir.

Sanal pos ve mail orderlar kampanyaya dahildir.

300 TL ve üzeri işlemlerde geçerlidir.

Cardfinans ile 3 - 6 - 9 ve 12 Taksit Fırsatı !
Cardfinans ile 3 - 6 - 9 ve 12 Taksit Fırsatı !

Maksimum taksit sayısı 12 olup; 3 - 6 - 9 ve 12 taksitten faydalanabilirsiniz.

İlgili yasal düzenlemeler gereğiyle havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurt dışına ilişkin harcamalarda taksit yapılamamaktadır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ilişkin harcamalarda en fazla 3 taksit yapılabilmektedir. QNB Finansbank A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.